Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Kινητοποιήσεις Αγροτών στα τέλη Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου

kinitopoiiseis.Σε κινητοποιήσεις στα τέλη Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου προσανατολίζονται οι αγρότες, που πραγματοποίησαν πανελλαδική σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.
..Αν και, όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος της ΟΑΣΝ Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας, δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η μορφή των κινητοποιήσεων αυτών, είναι ορατό το ενδεχόμενο τα αγροτικά μηχανήματα να βρεθούν για άλλη μία φορά στους δρόμους.
..Στη σημερινή σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των μπλόκων του περασμένου Φεβρουαρίου, με σκοπό το συντονισμό δράσης, καθώς, όπως υποστήριξε ο κ. Μπούτας, τα προβλήματα των αγροτών, αντί να επιλυθούν όπως τους είχαν υποσχεθεί, οξύνθηκαν.

..Οι αγρότες θέτουν ζήτημα υπερφορολόγησης, μιλούν για κίνδυνο κατασχέσεων και πλειστηριασμών χωραφιών και σπιτιών, ενώ στο επίκεντρο επίσης είναι τα «κόκκινα» δάνεια της πρώην ΑΤΕ, το κόστος παραγωγής αλλά και η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.
..Στη σύσκεψη συμμετείχαν αγρότες από τα μπλόκα της Δράμας, των Σερρών, της Νάουσας, της Πέλλας, του Αμυνταίου, της Κοζάνης, της Πρέβεζας, της Αιτωλοακαρνανίας, του Κάστρου, της Λαμίας, της Αργολίδας, της Αρκαδίας και της Θεσσαλίας.
Πηγή: Καθημερινή με πληροφορίες της ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου