Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Πτολεμαΐδα: Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά σε τραγούδια που αγάπησαν

Ελένη Τσαλιγοπούλου & Μελίνα ΚανάΔύο από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της γενιάς τους, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά, ετοίμασαν μια παράσταση με τραγούδια των σημαντικότερων τραγουδοποιών και συνθετών, που αγάπησαν αλλά δεν δισκογράφησαν ποτέ.
Πρόκειται για τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, αλλά και παραδοσιακά, που παρουσιάζονται με μία υπέροχη μπάντα, τον Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες, μαντολίνο,  τον Βαγγέλη Καλαμάρα – τύμπανα,  τον Αριστείδη Χατζησταύρου – κιθάρες, τον Χάρη Κελλάρη – κοντραμπάσο και τον Δημήτρη Μυστακίδη – μπουζούκι, τζουράς, λαούτο, κιθάρα.
Την εμφάνισή τους θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30μ.μ. στο αμφιθέατρο Παντελίδη (3ο χλμ Πτολεμαΐδας – Φλώρινας), στην Πτολεμαΐδα. Είσοδος:10€.
Τηλέφωνα πληροφοριών και κρατήσεων 24630 53300 και 6980 773465.
Σημειώνεται ότι τα λεωφορεία του ξενοδοχείου μετά τις 9 θα κάνουν δωρεάν το δρομολόγιο μπροστά από την τράπεζα Πειραιώς.
Ελένη Τσαλιγοπούλου & Μελίνα Κανά


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, με απαραίτητη τη χρήση ενεργού συνδέσμου. Διαβάστε περισσότερα http://e-ptolemeos.gr/?p=51949#ixzz2mQW6uDPv
Follow us: @eptolemeos on Twitter | ptolemeos.news on Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου