Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012


«Πάρτι» με το… φετίχ του νομίσματος ετοιμάζει η ΝΔ








Νέο όπλο στη φαρέτρα της βλέπει η Λ. Συγγρού με τη δήλωση του Αλ. Τσίπρα ότι «δεν είναι φετίχ το νόμισμα». Επικοινωνιακό ντεμαράζ από τη Λ. Συγγρού για το «φάουλ» Ψωμιάδη. 


Η φράση του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή του στη ΝΕΤ ότι «το νόμισμα δεν είναι φετίχ» θα είναι το νέο όπλο στη φαρέτρα της Ν.Δ. για τις ώρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της προεκλογικής περιόδου - φράση που όπως άπαντες συμφωνούν στο γαλάζιο στρατόπεδο δίνει μεγάλη ανάσα στη Λ. Συγγρού μετά τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε η ηχητική επιβεβαίωση της δήλωσης Ψωμιάδη για τα «αδελφά κόμματα της Ν.Δ.» στα οποία συμπεριέλαβε και τη Χρυσή Αυγή, παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες με δημόσια ανακοίνωσή του είχε διαψεύσει ότι προέβη στη συγκεκριμένη αναφορά. 






Ο Αντ. Σαμαράς, ο οποίος αμέσως μετά τη διακαναλική συνέντευξη ξεκίνησε νέα περιοδεία στα εκλογικά περίπτερα της Ν.Δ. στο λεκανοπέδιο, όπου η Λ. Συγγρού επενδύει πολλά για το αποτέλεσμα της Κυριακής, επανέλαβε ότι το κόμμα του επιλέγει το ευρώ και όχι τη δραχμή όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, τη σταθερότητα και όχι την ακυβερνησία.

Ο Αντ. Σαμαράς επισκέφθηκε και το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα, γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον και των ξένων τηλεοπτικών δικτύων που τον ακολούθησαν και σε αυτήν την εξόρμησή του στα εκλογικά περίπτερα της Ν.Δ.

Η συγκεκριμένη εικόνα του πολιτικού fair play κάθε άλλο παρά ακυρώνει τα σχέδια της Ν.Δ. για ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα έπειτα και από όσα είπε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στη ΝΕΤ.

Στο επιτελείο της Λ. Συγγρού παρατήρησαν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να στρογγυλέψει τον πολιτικό του λόγο για το μνημόνιο και την επομένη των εκλογών, η φράση του όμως ότι «το νόμισμα δεν είναι φετίχ» κατά τη Ν.Δ. είναι μία ακόμη εξόφθαλμη απόδειξη ότι πίσω από κάθε γραμμή των δηλώσεών του υπάρχει ορθάνοιχτη η προοπτική η χώρα να βρεθεί εκτός ευρώ κάτι που επιβεβαιώνεται, όπως σημειώνουν στη Ν.Δ., και από όσα είπε ο Π. Λαφαζάνης στον realfm 97.8 ότι δηλαδή «η χώρα μπορεί να αντέξει και διακοπή της χρηματοδότησης»…

ΝΔ: Ο Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι τζογάρει για το λόμπι της δραχμής

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, κ. Γιάννης Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που ο Γάλλος Πρόεδρος προειδοποιεί ότι κάποιοι ψάχνουν την ευκαιρία για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι για εμάς το ευρώ δεν είναι ένα “φετίχ”.

Επιβεβαιώνει τέτοιες κρίσιμες ώρες ότι τζογάρει για το λόμπι της δραχμής.

Και αποδεικνύει πόσο ανεύθυνος και επικίνδυνος είναι.

Την απάντηση στον κ. Τσίπρα θα δώσουν, την Κυριακή, με την ψήφο τους, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.

Θα του πουν ότι θέλουν να μείνουν στο ευρώ και στην Ευρώπη, με αξιοπρέπεια, αλλαγή πολιτικής, ανάπτυξη και κοινωνική Δικαιοσύνη».

πηγή: www.real.gr
Δημοσιεύθηκε: 07:00 - 14/06/12 | Τελ. Ενημ.: 15:43 - 14/06/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου