Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

logo-tp

500.000 επιχειρήσεις, (δηλαδή 2 στους 3) αδυνατούν να πληρώσουν το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ 3 χρόνια συνεχώς. Δεν έχουν καμία ασφάλεια, ι/φ περίθαλψη, ΤΙΠΟΤΑ. Το χρέος ανεβαίνει κάθε μέρα.

Καλούνται 500.000 Δημόσιοι υπάλληλοι, να πάρουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων μας, να εισπράττουν όλα τα έσοδα, να δίνουν 750 € το μήνα μισθό στον επαγγελματία ( πρωί –βράδυ, ωράριο καταστημάτων) να πληρώνουν 450€ το μήνα ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, ΦΠΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ενοίκιο, θέρμανση, λογιστή, 80€ Επιμελητήριο, καύσιμα και συντήρηση επαγγελματικού αυτοκινήτου και 20 € για τα ΤΕΙ για να μην κλείσουν ( νέα δημοσιοϋπαλληλική εφεύρεση), και το Επιμελητήριο που υποτίθεται ότι μας εκπροσωπεί, συμφωνεί σιωπηρά.

Όλα τα υπόλοιπα χρήματα να μπαίνουν στα ταμεία του κράτους.

Ο δημοσιογράφος κ. Κώνστας είπε στο δελτίο του Άκη Παυλόπουλου, ότι πρέπει να ξεχάσουμε την Ελλάδα των μικρομάγαζων και των μικροεπιχειρήσεων.

Να τα κλείσουμε όλα.

Δεν μας είπε όμως, πότε θα προσληφθούμε στην Ελλάδα των μεγαλοεργοστασίων.

Ενώ οι ακατάλληλοι διοικούντες δεν μπορούν να δημιουργήσουν ούτε μια θέση εργασίας, όμως καταργούν 100 θέσεις την ώρα (800 θέσεις ημερησίως)

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ – ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ

Την επιχείρηση την ανοίξαμε εμείς.

Δεν μας άνοιξε το κράτος καμία επιχείρηση.

Εμείς πληρώνουμε ΦΠΑ – Ενοίκια – λογιστή- ΔΕΗ –ΟΤΕ - Φόρο εισοδήματος κ.λ.π

Εμείς παράγουμε για να επιβιώσουν οι Έλληνες και η Ελληνική οικονομία.

Στάση πληρωμών δημοσίων δαπανών. ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ. Πληρωμή μόνο με δευτεροβάθμιο έλεγχο και άμεση απόλυση σε όποιον υπογράψει υπερκοστολογημένη δαπάνη.

Διαγραφή όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση.

Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία, συν 30 € για κάθε προστατευόμενο μέλος για ι/φ περίθαλψη και μία σύνταξη επιβίωσης στον επαγγελματία.

Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται μεταξύ άλλων, την διαγραφή των χρεών του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, ΚΑΙ 80€ εισφορά το μήνα για ι/φ περίθαλψη, την κατάργηση φόρου

επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών, κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια και δίκαια φορολόγηση.

Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το νέο κόμμα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος.

Διαβάστε, ακούστε συνέντευξη και την ιδρυτική διακήρυξη στην ιστοσελίδα μας. Τα ψηφοδέλτια είναι ανοιχτά.

Ενταχθείτε εδώ ή ιδρύστε το δικό σας κόμμα για να φτάσουμε στη Βουλή το συντομότερο.

Το νέο κόμμα όλων των Ελλήνων. Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές, Εργαζόμενοι. Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα, ούτε ένας μισθωτός, ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γη.
http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου