Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012


Τον δικό της... ΟΑΕΔ μόνο για Έλληνες στήνει η Χρυσή Αυγή

Το δικό της... ΟΑΕΔ μόνο για Έλληνες στήνει η Χρυσή Αυγή
Συνέχεια στις προκλητικές ενέργειες εντυπωσιασμού που δυναμιτίζουν το κλίμα δίνει η Χρυσή Αυγή που ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδίαζει την ίδρυση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης με τίτλο «Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων» με σκοπό την εύρεση δουλειάς, σε άνεργους Έλληνες και μόνο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος του κ. Μιχαλολιάκου: «ο Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων είναι μία προσπάθεια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα» για την υποστήριξη αποκλειστικά των ανέργων Ελλήνων.

Όπως ξεκαθαρίζει η Χρυσή Αυγή, δεκτοί στον «ΟΑΕΔ» θα γίνονται μόνο άνεργοι Έλληνες πολίτες. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να ελκύσει όλο και περισσότερους πολίτες, η Χρυσή Αυγή θα δημιουργήσει αρχείο με τα ονοματεπώνυμα, την ειδικότητα και τα τηλέφωνα επικοινωνίας όσων τηλεφωνήσουν στα γραφεία της.
Το θέμα έφτασε μέχρι και στην ολομέλεια της Βουλής σήμερα, με τον βουλευτή του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, να καταγγέλει πως η Χρυσή Αυγή στήνει στην πραγματικότητα ένα παραμάγαζο με πρόσχημα την εύρεση εργασίας.iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/69836#ixzz27lOEptXq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου