Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012


Ατέλειωτο Gangnam Style στο YouTube


Το YouTube ανέβασε ένα ποτ-πουρί με βίντεο τραγουδιών πολύ… «Gangnam Style» για να θυμίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2012, στις οποίες περιλαμβάνεται φυσικά το ομώνυμο τραγούδι του νοτιοκορεάτη ράπερ Psy,τραγούδια του συγκροτήματος «Walk off the Earth» και άλλοι σταρ της αγγλοσαξονικής ποπ μουσικής.
Η αναδρομή αυτή στη χρονιά που πέρασε, έχει ήδηπερισσότερα από 18 εκατομμύρια «χτυπήματα».
Από τους «Walk off the Earth», πέντε μουσικοί που παίζουν στην ίδια κιθάρα, στο «Gangnam Style» και στο «Call Me Maybe» της νεαρής Καναδής Carly Rae Jepsen, το βίντεο περνάει στις μεγάλες στιγμές του 2012 και δημοσιοποιήθηκαν από το YouTube.
Ανάμεσά τους ο Αυστριακός Felix Baumgartner που έσπασε το φράγμα του ήχου σε ελεύθερη πτώση και η προσεδάφιση στον Άρη του Curiosity.
Το πιο δημοφιλές βίντεο στην ιστορία του YouTube είναι το «Gangnam Style» με 982 εκατομμύρια χτυπήματα μέχρι σήμερα, που μπορεί να φτάσουν το δισεκατομμύριο μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Το χαρακτηριστικό της φετινής χρονιάς είναι, σύμφωνα με τους υπευθύνους του You Tube, ότι κυριάρχησαν τα επαγγελματικά βίντεο, σε αντίθεση με τα ερασιτεχνικά που κατέκλυζαν στην αρχή της δημιουργίας του τον ιστότοπο.
Οι χρήστες παρακολουθούν περισσότερες από τέσσερα δισεκατομμύρια ώρες βίντεο κάθε μήνα στο YouTube.
Δείτε το βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου