Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Μαθήματα ποντιακής διαλέκτου και στην Αλμωπία - Προθεσμία υποβολής αιτήσεων


pontiaki_dialektos_745572717.jpg
Σε λειτουργία θέτει ο Δήμος Αλμωπίας και το Υπουργείο Παιδείας διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας, τμήμα εκμάθησης της ποντιακής διαλέκτου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από εκπαιδευτές οι οποίοι έχουν ήδη επιλέγει με ξεχωριστή προκήρυξη του Δήμου.

Η διάρκεια των μαθημάτων έχει οριστεί σε 150 ώρες και δικαίωμα συμμετοχής έχουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όλους τους πολίτες που διψούν για μάθηση, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, άνεργους ή εργαζόμενους, καθώς και τους φορείς και συλλόγους της περιοχής που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν προγράμματα για τα μέλη τους να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου. Η υποβολή δηλώσεων γίνεται από σήμερα Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.  Δείτε εδώ την αίτηση.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται:

Στο Δήμο Αλμωπίας (πλατεία Αγγελή Γάτσου), τμήμα Κοινωνικής προστασίας - Παιδείας - Πολιτισμού - Αθλητισμού και Νέας γενιάς με Υπεύθυνη την Ευδοκία Χατζηαβραμίδου. Το τηλέφωνο είναι 2384350207 και οι ώρες κοινού 12.00 με 14.00 Οι αιτήσεις υποβάλλονται και ηλεκτρονικά στο: kdvm10@gmail.com (αρκεί να είναι η αίτηση σκαναρισμένη και υπογεγραμμένη και η ταυτότητα επίσης σκαναρισμένη).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου