Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Έκθεση μηχανημάτων και εφοδίων από τα «Γεωργικά Εφόδια Χρηστίδη»

Διήμερη έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων, διοργανώνουν στην Πτολεμαΐδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα Γεωργικά Εφόδια Χρηστίδη.

Στην καθιερωμένη πλέον έκθεση της εταιρείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του καταστήματος Χρηστίδη, στο 1ο χλμ. Πτολεμαΐδας-Ανατολικού το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου, θα συμμετέχουν εταιρείες γεωργικών μηχανημάτων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή προβλέπεται η παρουσία της AGROTECH A.E. με στόλο γεωργικών ελκυστήρων JOHN DEERE αλλά και πλήθος άλλων παρελκόμενων μηχανημάτων που αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά όπως VOOGEL NOOT, MASCIO κ.α.

Σημαντική επίσης θεωρείται η συμμετοχή της  εταιρείας ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Α.Ε. με δυο σημαντικές εταιρείες γεωργικών μηχανημάτων, την AMAZONE και την GRIMME. Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν όμως και έλληνες κατασκευαστές όπως η εταιρεία ΖΟΡΜΠΑΣ με σιτοσπαρτικές και δισκοσβάρνες αλλά και η εταιρεία ΖΑΜΙΔΗΣ με μηχανήματα κατεργασίας εδάφους. 

Ο όμιλος ΧΡΗΣΤΙΔΗ προσκαλεί τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, και όχι μόνο, στην διήμερη εκδήλωση που διοργανώνει με σκοπό την ενημέρωση πάνω σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων αλλά και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα κοινού γεωργικού ενδιαφέροντος.


Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 24630/55630
http://www.agronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου