Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Ζητούνται 7.000€ για μεταφορά 60 νοσοκομειακών κλινών από την Αυστρία στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο


Κοινοποιήστε το άρθρο... Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page
Εξήντα νοσοκομειακές κλίνες που εξασφάλισε Πτολεμαΐδιώτης ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Αυστρία, στερείται το Μποδοσάκειο νοσοκομείο, επειδή δεν υπάρχουν τα χρήματα για να μεταφερθούν από την Αυστρία στην Πτολεμαΐδα.
Την είδηση αυτή έδωσε ο διοικητής του Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο νοσοκομείο, Γιώργος Χιωτίδης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε για την μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Πολυτέκνων Εορδαίας με τους Ματθαίο και Κων/νο Τσαχουρίδη, στις 2 Ιουλίου στην Πτολεμαΐδα, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αγορά εξοπλισμού της Παθολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου.

Πρόκειται, όπως ανέφερε ο κ. Χιωτίδης, για ένα ποσό της τάξεως των 7.000 ευρώ περίπου (6.800€ για την ακρίβεια), τα οποία αναλογούν στο κόστος μεταφοράς των νοσοκομειακών κλινών και των στρωμάτων από την Αυστρία, χρήματα ωστόσο που δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή το Μποδοσάκειο νοσοκομείο.
Για το σκοπό αυτό αναζητείται δωρητής ή δωρητές, που θα διαθέσουν τα χρήματα αυτά για να μη χάσει το Μποδοσάκειο την ευκαιρία να ανανεώσει  μέρος των νοσοκομειακών κλινών του. Η αξία αγοράς (καινούργιων)  είναι περίπου 4.000 € η κλίνη. Λόγω έκτακτης χορηγίας το νοσοκομείο Hall in Tirol θα αντικαταστήσει τις κλίνες του με καινούργιες ηλεκτρικές, γι’ αυτό ενώ είναι ελαφρώς μεταχειρισμένες η αξία τους είναι τεράστια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως μάς πληροφόρησε Πτολεμαϊδώτης ο οποίος διαμένει επίσης στην Αυστρία, ο κ. Γεώργιος Πολυχρονίδης, πρόκειται για δωρεά του νοσοκομείου του Hall in Tirol προς το νοσοκομείο Πτολεμαΐδας μετά από συνεχείς επαφές του Καθηγητή Λευτέρη Γρηγοριάδη,  Πτολεμαϊδιώτη που ζει, διαπρέπει στην Αυστρία και έχει παρασημοφορηθεί από την Δήμαρχο του Ίνσμπρουκ για τη συνεισφορά του στον Πολιτισμό της πόλης του Ίνσμπρουκ.
http://e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου